Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τσουένι (Σαπουνόχορτο)

#20211015184253
Αμεσα διαθεσιμο
27,00€/kg
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Το τσουένι (σαπουνόχορτο) αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο βότανο στην Ελλάδα, καθώς χρησιμοποιείται στη διαδικασία παρασκευής του χαλβά.

Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία, το τσουένι χρησιμοποιείται τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων. Σύμφωνα με τους βοτανοθεραπευτές, το τσουένι μπορεί να συνεισφέρει στη καταπολέμηση παθήσεων όπως είναι η ψωρίαση, τα εκζέματα και η ακμή.

Τρόπος χρήσης: Μουλιάσουμε 3 κουταλιές της σούπας τσουένι σε ένα λίτρο κρύο νερό για 4-5 ώρες. Κατόπιν βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10-12 λεπτά. Πίνουμε το αφέψημα πρωί-μεσημέρι-βράδυ ή το χρησιμοποιούμε για την παρασκευή χαλβά.

Το τσουένι δεν πρέπει να καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

*Εμείς δεν παρέχουμε ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που αναγράφουμε έχουν απλό ενημερωτικο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη γνωμάτευση, την φαρμακευτική αγωγή και την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας. Ενδέχεται οι ουσίες που περιέχουν να αλληλεπιδράσουν με καποιο φάρμακο, που ήδη παίρνει ο ασθενής και να εξουδετερώσουν τη θεραπευτική τους δράση ή να προκαλέσουν τοξικότητα