Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Στέβια Κρυσταλλική 1:4

#20211021125021
Αμεσα διαθεσιμο
20,00€/kg
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Η στέβια είναι είδος φυτού με προέλευση τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Περιέχει μια ουσία η οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη η οποία έχει μεγαλύτερη γλυκαντική δύναμη από την ζάχαρη. Είναι το πιο γνωστό υποκατάστατο της ζάχαρης και είναι 4 φορές πιο γλυκιά.

Ιδιότητες:

  • Βοηθάει στην εξόντωση των καρκινικών κυττάρων και μειώνει τα επίπεδα φλεγμονής στο σώμα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο.
  • Η πρόσληψη σακχάρων και θερμίδων μειώνεται σημαντικά μέσω της αντικατάστασης της ζάχαρης με στέβια, γεγονός που συμβάλλει στην πρόληψη της παχυσαρκίας και του διαβήτη τύπου 2.
  • Συμβάλλει στην αύξηση της καλής χοληστερόλης και τη μείωση της κακής.

Τρόπος χρήσης: Χρησιμοποιείται όπως ακριβώς η ζάχαρη σε αναλογία 1:4 ( Η στέβια είναι 4 φορές πίο γλυκιά από τη ζάχαρη άρα θα χρησιμοποιήσουμε το ¼  σε ποσότητα).

*Εμείς δεν παρέχουμε ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που αναγράφουμε έχουν απλό ενημερωτικο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη γνωμάτευση, την φαρμακευτική αγωγή και την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας. Ενδέχεται οι ουσίες που περιέχουν να αλληλεπιδράσουν με καποιο φάρμακο, που ήδη παίρνει ο ασθενής και να εξουδετερώσουν τη θεραπευτική τους δράση ή να προκαλέσουν τοξικότητα