Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Οργανικό Θείο Σκόνη (MSM)

#20211012114028
Αμεσα διαθεσιμο
Προϊον βιολογικης γεωργιας
35,00€/kg
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Οργανικό θείο ή ΜSM είναι μια φυσική οργανική μορφή του θείου. Το MSM προέρχεται από φυτά (κυρίως λιναρόσπορο) και όχι από πηγές πετρελαίου. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγνά MSM που υπάρχουν στην αγορά.

Ιδιότητες:
● Το οργανικό θείο είναι ένα σημαντικό στοιχεία για την ενδογενή παραγωγή και μετατροπή των αμινοξέων σε μονάδες πεπτιδικές, για την πρωτεϊνική σύνθεση και το σχηματισμό του συνδετικού ιστού.
●Το σώμα μας απαιτεί επίσης οργανικό θείο για τον σχηματισμό της κερατίνης, παραγωγή της ανοσοσφαιρίνης ως μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος και καταλύει τις μεταβολικές αντιδράσεις που αλλάζουν την τροφή σε ενέργεια.
● Το οργανικό θείο είναι σημαντικό για τον σχηματισμό της κερατίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που δίνουν την ευελιξία, τον τόνο και τη δύναμη στους μύες, τα οστά, τις αρθρώσεις, εσωτερικές μεμβράνες, δέρμα, μαλλιά και νύχια.
● Βοηθά στην καταπολέμηση πόνο στην πλάτη και τις αρθρώσεις.
● Υποστηρίζει υγιείς αρθρώσεις και χόνδρους.
● Ενισχύει τη συνδετικού ιστού.
● Ενισχύει τη βλεννογόνο.
● Χαλαρώνει τους μύες.
● Βοηθά στην διατήρηση της ελαστικότητας και της υγείας του δέρματος.
● Μειώνει τις αλλεργίες.
● Ενισχύει τη βλεννογόνο του πεπτικού σωλήνα και του ουροποιητικού συστήματος.
● Καταπολεμά την κάντιντα και τα εντερικά παράσιτα έχει δείξει, επίσης, καταπληκτικό αντι-παρασιτική δράση εναντίον Giardia, Trichomonas, ασκαρίδες, νηματώδεις, Enterobius και άλλα εντερικά σκουλήκια. Όταν τα παράσιτα αυτά προσκολλούνται στην εντερική επένδυση, μπορούν να ζήσουν, να αναπαραχθούν και ληστεύουν το σώμα των θρεπτικών ουσιών επ 'αόριστον.
● Ιδανικό για την αντιμετώπιση της τενοντίτιδας και για το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα.
● Σε ότι δε, αφορά τα παράσιτα και τις αλλεργίες το οργανικό θείο επιδρα έμμεσα, καταλαμβάνοντας τους υποδοχείς των παρασίτων και των αλλεργιογόνων στις εσωτερικές βλεννογόνους του σώματος, με αποτέλεσμα να ανακόπτει την ανάπτυξή τους.

Δοσολογία: Ξεκινήστε με 0.5gr δυο φορές την ημέρα. Μπορείτε να διαλύσετε τη σκόνη σε χυμό φρούτων ή και νερό. Σταδιακά, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα σε 1gr, δυο φορές την ημέρα.

Πίνετε περισσότερο νερό όταν χρησιμοποιείτε το οργανικό θείο.

*Εμείς δεν παρέχουμε ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που αναγράφουμε έχουν απλό ενημερωτικο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη γνωμάτευση, την φαρμακευτική αγωγή και την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας. Ενδέχεται οι ουσίες που περιέχουν να αλληλεπιδράσουν με καποιο φάρμακο, που ήδη παίρνει ο ασθενής και να εξουδετερώσουν τη θεραπευτική τους δράση ή να προκαλέσουν τοξικότητα