Περιγραφη
Οι κόκκοι του Κουμπέμπα συλλέγονται πριν ωριμάσουν και ο κάθε ένας έχει ένα μικρό κοτσάνι στη βάση του.
Λατρεμένο πιπέρι των σεφ και της gourmet κουζίνας με ήπια καυστικότητα και γεύση που θυμίζει κάτι μεταξύ πιπεριού και μπαχαριού.
Πέρα από την απίθανη γεύση του, αντιμετωπίζει μικρά συμπτώματα φλεγμονής, ιδιαίτερα του ουροποιητικού συστήματος, καθώς και προβλήματα του στομάχου όπως η γαστρίτιδα.
Η εκλεπτυσμένη γεύση του ταιριάζει τέλεια με κρέας και λαχανικά και είναι ιδανικό για Ασιατική, Ινδική ακόμα και Κινέζικη κουζίνα!
-
Προϊόν Συμβατικής γεωργίας Τρόπος Χρήσης ΜαγειρικήΙδιότητες Ουρολοίμωξη, Στομάχι