Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τζινσένγκ Σκόνη (Ginseng)

#20211012184523
Αμεσα διαθεσιμο
150,00€/kg
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Το τζινσένγκ (ginseng) είναι από τα πιο γνωστά βότανα παγκοσμίως.Βελτιώνει τη διανοητική και σωματική απόδοση, την κατάθλιψη, το άγχος, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, το διαβήτη αλλά και τη στυτική δυσλειτουργία.

Ιδιότητες:

  • Mπορεί να μειώσει τη φλεγμονή αφού έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • Μπορεί να ωφελεί στη λειτουργία του εγκεφάλου, στη μνήμη και τη διάθεση.
  • Γονιμότητα και στυτική δυσλειτουργία. Βελτιώνει τη σεξουαλική διέγερση και μειώνει την κολπική ξηρότητα στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση για τη στυτική δυσλειτουργία, ίσως γιατί προστατεύει από το οξειδωτικό στρες τα αιμοφόρα αγγεία. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι το ginseng μπορεί να προωθήσει την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο βελτιώνει τη μυϊκή χαλάρωση και την κυκλοφορία του αίματος.
  • Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Μπορεί να καταπολεμήσει την κούραση. Θεωρείται ένας φυσικός τρόπος τόνωσης της σωματικής και διανοητικής ευεξίας.
  • Μπορεί να μειώσει το σάκχαρο στο αίμα και να ρυθμίσει το μεταβολισμό της γλυκόζης.

Τρόπος χρήσης: Προσθέστε τη σκόνη στο φαγητό σας ή χρησιμοποιήστε την ως ρόφημα, διαλύοντας ένα κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι χλιαρό ή ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε τη σκόνη για δύο έως τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια αφήστε ένα κενό μιας εβδομάδας, πριν καταναλώσετε ξανά.

Το τζινσένγκ δεν συνιστάται σε παιδιά, σε γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν καθώς και σε 'οσους ακολουθούν αγωγή με αντικαταθλιπτικά. Το τζινσένγκ ενδέχεται να προκαλέσει αϋπνία.

*Εμείς δεν παρέχουμε ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που αναγράφουμε έχουν απλό ενημερωτικο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη γνωμάτευση, την φαρμακευτική αγωγή και την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας. Ενδέχεται οι ουσίες που περιέχουν να αλληλεπιδράσουν με καποιο φάρμακο, που ήδη παίρνει ο ασθενής και να εξουδετερώσουν τη θεραπευτική τους δράση ή να προκαλέσουν τοξικότητα