Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Γιοχίμπε Φλοίος

#20211116113224
Αμεσα διαθεσιμο
45,00€/kg
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Το γιοχίμπε είναι τροπικό δέντρο της Κεντρικής και Δυτικής Αφρικής γνωστό για τις αφροδισιακές και διεγερτικές του ιδιότητες, εξαιτίας της γιοχιμπίνης, ενός αλκαλοειδούς, που υπάρχει στο φλοιό του.

Ιδιότητες:

  • Είναι εξαιρετικό βοήθημα σε προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας την ροή του αίματος και διεγείρει τα νεύρα στην περιοχή αυτή.
  • Μπλοκάρει τους ειδικούς κυτταρικούς υποδοχείς μέσα από τους οποίους αυξάνονται τα επίπεδα αδρεναλίνης. Η αδρεναλίνη δίνει πιο εκρηκτική δύναμη, αλλά επίσης προλαβαίνει τον μυϊκό καταβολισμό.
  • Είναι πολύ αποτελεσματικός λιποδιαλυτής, ειδικά στα σημεία που υπάρχει τοπικό πάχος.
  • Αυξάνει τη μυϊκή μάζα, μειώνει την κόπωση και ενισχύει την ενέργεια.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει το οξυγόνο στο σώμα. Είναι καλό αγγειοδιασταλτικό και κατά συνέπεια βοηθά στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών στο σώμα.

Τρόπος χρήσης: Βάλτε 1 κουταλάκι του γλυκού σε μια κούπα νερό και σιγοβράστε για 8-10 λεπτά. Σουρώστε και προσθέστε εάν επιθυμείτε ζάχαρη, μέλι ή κάποιο γλυκαντικό της αρεσκείας σας.

Προσοχή! Η υπερδοσολογία αυτού του βοτάνου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές οφθαλμολογικές επιπλοκές και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Να αποφεύγεται από άτομα με νεφρική ανεπάρκεια ή υπέρταση. Μην το χρησιμοποιείται παράλληλα με διεγερτικά ροφήματα όπως καφέ. Να μην καταναλώνεται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

*Εμείς δεν παρέχουμε ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που αναγράφουμε έχουν απλό ενημερωτικο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη γνωμάτευση, την φαρμακευτική αγωγή και την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας. Ενδέχεται οι ουσίες που περιέχουν να αλληλεπιδράσουν με καποιο φάρμακο, που ήδη παίρνει ο ασθενής και να εξουδετερώσουν τη θεραπευτική τους δράση ή να προκαλέσουν τοξικότητα