Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Γλυκομαννάνη (Αλεύρι Konjac) Health Trade (100gr) - Βιολογικό Προϊόν

#20211007193408
Σε αποθεμα Health Trade
Προϊον βιολογικης γεωργιας
9,50€
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Η γλυκομαννάνη επίσης γνωστή ως ρίζα Konjac είναι μια υδατοδιάλυτη διαιτητική ίνα που μπορεί να απορροφήσει διακόσες φορές το βάρος της και λειτουργεί σαν τζελ όταν συνδυαστεί με υγρά. Όπως όλες οι φυτικές ίνες, έτσι και η γλυκομανάνη αυξάνει τον όγκο της τροφής που καταναλώνουμε χωρίς να προσθέτει θερμίδες, προκαλεί κορεσμό και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στον έλεγχο του βάρους, αφού μας κάνει να νιώθουμε χορτάτοι.

Η γλυκομαννάνη θεωρείται ως ένα αποτελεσματικό κατασταλτικό της όρεξης και έχει ιδιότητες για τη χαλιναγώγηση της πείνας.

Μαζί με μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής, η γλυκομαννάνη μπορεί να βοηθήσει να επιταχύνετε τα αποτελέσματά σας στο να χάσετε βάρος. Επίσης βελτιώνει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα και ρίχνει εκείνα της χοληστερίνης. Όταν λαμβάνεται τακτικά, έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην καλή υγεία του πεπτικού συστήματος.

Τρόπος χρήσης:

  • Για παιδική παχυσαρκία και έφηβους: 2 έως 3gr καθημερινά.
  • Για ενήλικες: 3 έως 4gr καθημερινά.
  • Για άτομα με υψηλή χοληστερίνη: 4 έως 13gr καθημερινά.
  • Για άτομα με δυσκοιλιότητα: 3 με 4gr σε νερό, να ακολουθήσει και δεύτερο ποτήρι.
*Εμείς δεν παρέχουμε ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που αναγράφουμε έχουν απλό ενημερωτικο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη γνωμάτευση, την φαρμακευτική αγωγή και την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας. Ενδέχεται οι ουσίες που περιέχουν να αλληλεπιδράσουν με καποιο φάρμακο, που ήδη παίρνει ο ασθενής και να εξουδετερώσουν τη θεραπευτική τους δράση ή να προκαλέσουν τοξικότητα