Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Αιθέριο Έλαιο Γωλθερία Biosamos (10ml) - Βιολογικό Προϊόν

#20210924174155
Αμεσα διαθεσιμο Biosamos
Προϊον βιολογικης γεωργιας
8,00€
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Το αιθέριο έλαιο Γωλθέρια προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού Gaultheria Procumbens, έχει απαλό κίτρινο χρώμα και οσμή που παραπέμπει σε “φαρμακευτικά” προϊόντα.

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού η Γωλθέρια περιέχει σαλικυλικό μεθύλιο σε ποσοστό μέχρι και 98%, το βασικό συστατικό της ασπιρίνης.

Είναι πολύ “δημοφιλές” στον αθλητικό χώρο – χρησιμοποιείται σε προϊόντα, που είναι μυοχαλαρωτικά και “παυσίπονα”.

Το αιθέριο έλαιο της Γωλθέριας έχει πολλές χρήσεις αφού θεωρείται ισχυρά αναλγητικό και αντιβακτηριακό. Θεωρείται ιδανικό για τη χρήση σε προϊόντα μασάζ που αντιμετωπίζουν μυϊκούς πόνους, πόνους ρευματισμών και αρθρίτιδας.

Η εξωτερική χρήση του είναι πάρα πολύ αποτελεσματική, μία ποσότητα απορροφάται από τους ιστούς και τους μύες. Ακόμη όμως και η εξωτερική χρήση δεν συνίσταται σε καθημερινή βάση και πάντα σε διάλυση μέσα σε κάποιο λάδι βάση. Το αιθέριο έλαιο της Γωλθέριας πρέπει να χρησιμοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς σε μεγάλες ποσότητες είναι τοξικό.

Αποφύγετε την χρήση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και αν έχετε αλλεργία στην ασπιρίνη- δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνεται εσωτερικά (κατάποση).